PREPARACIÓN FÍSICA

Tienes un objetivo en tu mente...
- Preparación física para oposiciones, pruebas deportivas...
- Ponerte en forma
- Quieres empezar a correr
- Bajar peso..

Ponte en contacto con nosotros, y estudiaremos posibles servicios sin compromiso alguno.



dilluns, 2 de setembre del 2013

TORNAR A MOURE’S DESPRÉS D'ESTIU


TORNAR A MOURE’S DESPRÉS D'ESTIU





Acaba el mes d’Agost, i amb ell per a la major part de la gent el temps de vacances; tornar a casa, a la feina, els xiquets al l’escola, nosaltres vigent matricules de curos, activitats a fer aquest hivern i aquest és un bon moment on marcar-se els propòsits esportius per a la temporada que comença.

Als mesos d’estiu ens sol costar més fer activitat física o mirar-se un poc de cara al menjar, però si a més a aquests dos mesos sumem un tercer.. la cosa és va complicat més a l’hora de tornar a arrancar; és per açò que vos donem una sèrie de consells per aconseguir reptes aquesta tardor i que s’instauren als nostres hàbits de vida.

Que volem aconseguir...
         Intenta marcar-te objectius factibles, comptables, progressius i que creen en tu un al·licient  important; perquè?

         Factibles, si el que ens marquem en ment suposa per a nosaltres un repte, però que sabem que podem aconseguir en un període de temps més o menys concret va a crear en nosaltres una satisfacció; si aquest  objectiu és massa gran la satisfacció pot tornar-se en decepció...

         Comptables; quan més comptable sigui el repte, més conscients podrem ser de que l’hem aconseguit; “vaig a començar a córrer” “ vaig a fer 3 eixides a córrer a la setmana durant aquest més” la segona afirmació va a ser més quantitativa a l’hora de motivar-me i seguir cap al segon repte.

         Progressius; de la mateixa manera que és important que els reptes siguen alcassabes, aquests han d’anar pujant intensitat a mesura que anem aconseguint,  d’aquesta manera i seguint amb l’exemple anterior, “si aquest més de setembre he aconseguit eixir a córrer 3dies a la setmana, uns 40min.. al més d’octubre vaig a intentar sumar 5minuts cada dia, o un quart dia... o un dia de natació....”

         Il·lusionant,  en relació a tot el que dèiem anteriorment, si el objectiu o el repte que em marque no em suposa cap al·licient o il·lusió no va a ser gens fàcil d’aconseguir, per la qual cosa, si no m’agrada anar a córrer, puc eixir a passejar, agafar la bicicleta, o apuntar-se a sessions de natació... el que és més important  és començar.

El següent pas ara saps quin és??
Agafa un calendari que tens a la cuina, que no en tens?? Agafa el del mòbil... pesa que t’haguera fet il·lusió aconseguir físicament aquets estiu que ara acaba (estar més flac, poder córrer la Volta a peu del poble, eixir en bici amb el grup que estiueja al meu costat, fer el camí de Santiago, deixar de fumar i fer esport...) 

Marca la data del primer escaló, sense presa, però tampoc amb una data molt lluny... el 1d’octubre et sembla be??

I a la feina!!